مقالات سئو

شرح کامل مقالات سئو سایت

مقالات سئو

شرح کامل مقالات سئو سایت

مقالات سئو سایت

  • ۰
  • ۰


نرم افزار تلفن همراه یا این که برنامه گوشی ,نرم افزار گوشی اندروید ,نرم افزار IOS واژه و کلمه هایی پر استفاده در‌این ایام .انگیزه طراحی اپلیکیشن محبوبیت تلفن همراه‌ها، به کار گیری از اشکال گوناگون نرم افزار های موبایلی پر استفاده و جالب میباشند که هرروز توسعه و گسترش داده می گردند.

از زمانیکه نرم افزار های گوشی وارد بازار شدند، فورا در همه نصیب‌ها مورداستفاده قرار گرفتند. بازی و سرگرمی، کانال‌های اجتماعی ، خبر‌ها، و حتی برای استحصال‌وکار.

این یک حقیقت میباشد که امروزه برای هر چیزی یک نرم افزار وجود دارااست. در واقعیت شما میتوانید تمام هجرت خودتان را با نرم افزار ها طراحی برنامه فرمائید، رستوران‌ها، محل‌های تفریحی ، رزرو هتل و ….

البته پرسش این میباشد: نرم افزار چیست و به صورت آحاد نرم افزار تلفن همراه یا این که به عبارتی نرم‌افزار گوشی و اشکال آن چه می‌باشد؟

نرم افزار (application) چیست؟


شما اپ هایی در گوشی خویش دارید که به طور روزانه خیلی از شغل های خویش را از روش تجهیزات این نرم افزار ها جاری ساختن میدهید. طبق تعریف و تمجید عامیانه و کلی بدین نرم‌افزار های جانور در تلفن همراه شما نرم افزار گفته می‌گردد.

ولی در صورتی‌که بخواهیم کلمه و واژه نرم افزار را در مجموع برای شما مضمون‌ کنیم بایستی بگوییم نرم افزار تک تک قابل انعطاف افزارها به جزء قابل انعطاف‌افزارهای سیستمی مانند سیستم برهان و یا این که گویش‌های نرم‌افزار نویسی، را دربرگیرنده می‌گردد.

مفهوم نرم افزار از طریقه Techopedia:
از دید تارنما دارای اعتبار Techopedia دیکشنری مرجع اصطلاحات دنیای تکنولوژی، تعریف و تمجید نرم افزار چنین میباشد:

“نرم افزار گوشی که عمدتا با اسم app از آن خاطر می‌شود، نوعی نرم افزار کامپیوتری میباشد که برای به کار گیری پایانی مخاطب(End-User) و قابل انجام روی دستگاه های تلفن همراه پباده سازی گردیده است. بیشتر نرم افزار یا این که قابل انعطاف افزارهای گوشی خدماتی شبیه کامپیوترها ارائه میدهند (مثل پخش کلیپ).
app ها معمولا قابل انعطاف افزارهای نادر وسعت و با کوشش محصور میباشند.”

مفهوم نرم افزار در لغت طومار:
نرم افزار گوشی در معنای کارافزار، اپلیکیشن کاربردی،اپ کامپیوتری که برای کاربری در تلفن همراه های هوشمند موبایل کاربرد داراست، نرم افزار” یا این که به اختصار App بیشتر تحت عنوان لغت “برنامه” جا افتاده میباشد و این لغت دقیقاً به عبارتی مضمون‌ “اپلیکیشن کاربردی” می‌دهد.

اشکال نرم افزار ها


گسترش دهندگان اپلیکیشنها این مقصود را دنبال می نمایند که یک نرم افزار را طوری پباده سازی نمایند که برای گونه های سیستم دست اندرکاران و دستگاههای متفاوت دیجیتال کاربردی باشد. مثلا نرم افزار کروم که یک نرم افزار مرور وب است هم بر روی PC، هم برای استعمال روی تبلت پیاده سازی گردیده‌است و هم میتوانید از این نرم افزار بر روی گوشی استعمال نمایید.

ولی نکته جذاب قصه اینجاست که نرم افزار ها تنوع بسیار متعددی دارا هستند، بسته به اینکه مخاطب چه نیازی دارااست تنها محصور به نرم افزار گوشی ها و تبلتها نمی شوند و در بخش اعظمی از اسباب دیگر نیز به کار گیری می­شوند. به عنوان مثال تلویزیون­ هایی ایجاد می­شوند که ذیل سیستم ادله اندروید بوده و از نرم افزار ­های مندرج برای اندروید به کارگیری می­نمایند، یا این که بخش اعظمی دیگر از اسباب و اثاث خانه مانند یخچال فریزر و جامه­شوئی و کاسه­شوئی و … نرم افزار خاص خویش را دارا هستند.
حتی قابلیت در اختیار گرفتن رفت آمدهای منزل و دفتر، یا این که تهیه و تنظیم نوروفروغ و دمای اطراف با به کارگیری از نرم افزار­ها هم مهیا آمده میباشد.

یک نمونه جذاب دیگر پباده سازی اپلیکیشنی به وسیله کمپانی اپل میباشد ، به عنوان iBaby که در بالای تخت نوزاد نصب گردیده و حرکات نوباوه را ذیل حیث می گیرد؛ با بیدار شدن وی به مامان اگاهی می‌دهد و بنابر تشخیص و تهیه و تنظیم آن ،می‌تواند موسیقی پخش نماید و یا این که قابلیت و امکان کلام پدر و مادر با فرزند را بوجود آورد.

همینطور یک کدام از دیگر از ویژگیهای نرم افزار اینست که برای به کارگیری از یک نرم افزار احتیاجی به وصل بودن به وب وجود ندارد و میتوان در وضعیت آفلاین نیز از آن استفاده نمود.

تا اینجا با معنا و معنا نرم افزار آشنا شدیم .در پی می‌خواهیم با معنا کلی خیس نرم افزار گوشی یا این که به عبارتی نرم‌افزار گوشی آشنا شویم .پس با ما یار گردید.
 

  • ۰۱/۰۱/۳۱
  • شایلین عباسی

طراحی اپلیکیشن

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی